God morgen! - Dagens for 23.02.17 - Dagen blir lang. Så mange muligheter men så liten tid

*Oppdatering : Nytt design på siden. har også lagt til en stock-ticker på venstre side hvor jeg vil legge "Dagens aksjer" inn før åpning*


I dag er en flott dag å være trader! Jeg gleder meg stort til bjellen slår :)
Det blir litt flere på listen i dag. Rett og slett fordi det er muligheter på flere posisjoner!

Nå som indeksverdien har fått lov til å slappe av og USD/JPY normaliseres, vil det bli et godt trøkk på børs i dag.


Vi starter med "Dagens aksjer" å se på:

  • $NVDA - Gigantaktør Nvidia falt over natten med mye nyhetstrafikk og analyser. Heldigvis for de som sitter med NVDA allerede så ble dette hovedsaklig fra andre finansselskap ignorert og forbigått. Selskapet har lite hindringer på sikt da de er en aktør med bunnsolide markedsandeler innen visualisering.
  • $AMD - Med en treg men ok dag i går, er AMD fortsatt solid. Med god mulighet at diverse aktører har fått summet seg nå vil det muligens bli enda mer trafikk på denne i dag. Informasjon fra ulike nyhetskanaler slippes hver time angående produkter som er bekreftet og produkter som er på vei. Positivt er det også at det ser ut til at frykten for lavt produktvolum klart for salg er borte da forventede lagertall hos leverandører er gitt ut.
  • $TSLA - Tesla kjører på som før. Overgikk forventning ved økonomisk rapport og selv med noe tap har de gått oppover i verdi. De ligger fortsatt lavere enn naturlig etter en tung vei mot rapportsdato.
  • $SDRL - Utsatte rapportdato til 28. februar. Men med informasjon om kontrakter allerede i boks for SDRL kan det være morro å hoppe på opp mot dato da den ligger lavt i henhold til 52 ukers toppen på $7,49 men kun en brøkdel over sin 52 ukers lavpunkt på $1,58. For konkursbekymrede sjeler vil jeg lese meg opp på "Chapter 11" i Amerikansk bedriftslov.
  • $LMT - Lockheed Martin kjøper Sikorsky Aircraft. Dette gir LMT en helt ny inntektskilde og lar de hoppe forbi Raytheon. God overhead å hente på langsiktig investering.
  • $AIG -  God mulighet å plukke opp en posisjon her da selskapet rapporterte kjempetap. Dette i hovedsak for å dekke fremtidige utbetalinger. Selskapet gikk nesten under men har klart å krype tilbake med god styrke. Dette er en langsiktig posisjon om man kjøper seg inn.

Dagens spekulasjon:

  • $GOOGL - Med nyheter om at Alphabet (Google) øker sin innsats innen bil-deling for å utfordre aktører som Uber og Lyft er dette en veldig interessant aksje å spekulere på. Hadde det vært en annen aktør hadde jeg vært skeptisk men med Google sin tyngde så tror jeg de kan stille opp med gode muligheter for faktisk konkurranse. Spesielt da de har verdens mest brukte nettplattform og søkemotor.

     

Lykke til!

(Husk: Aksjehandel er risikabelt! ikke invester mer penger enn du tåler å miste!)

 

Publisert: 23.02.2017 @ 09:30 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

adhdinvestor

Dagens Aksjer

Lenker

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Design

hits