Closing - 22.02.17 - Hvordan gikk det med dagens diskuterte? (Intradag)

Da var dagen omme! Så hvordan gikk det med mine "dagens aksjer"?
 

  • $AMD - Avslutter på 14,28 med en relativt stabil dag, Med nedgang i markedet i var stabilitet og ikke minst en økning på 2% fra åpning et knallsignal for hvor solid selskapet sitter i dag. Selvfølgelig hjalp pressekonferansen om pris/lansering av produkt samt at produktet leverer over forventninger på dette. Som sagt vil det være mye bevegelse i denne frem til/rundt 2. mars.
  • $AMZN - Til tross for et frifall ved åpning tok denne seg godt opp rundt klokken 13:00. For de som kom seg inn lavt i dag kan en swing-trade for uken/over helgen bli lukrativ. 
  • $HIMX - Ned 5,5% men allerede opp 2,8% etter stengetid. Noe forventet da dette er et selskap for langsiktig investering med ganske store svingninger på lave dager som denne.
  • $GEO - Fikk en forventet nedtur ved åpning da overkjøp sendte denne vertikalt opp. Ellers følger den en veldig fin kurve og hadde noen høydepunkter iløpet av dagen for "scalpers"

Dagens spekulasjon?:

  • $WWE - Dagens pekepinn ble rett ned med nesten 3% i minus. Så denne utgår frem til ferske analyser og gode nyheter kommer luskende. Alltids mulig med en lang posisjon her om man har tro på bedriften ;)

Men med 4 av 4 på "dagens aksjer" kan man ikke være furten 

Vi sees i morgen!
Ha en flott Onsdags kveld.

 

 

Publisert: 22.02.2017 @ 22:26 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

adhdinvestor

Dagens Aksjer

Lenker

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Design

hits