Så, da ble det blogger av meg også!

Nei detta blir spennende!

Etter litt om og men så starter jeg opp bloggen her på blogg.no. Om det er en eller ti som leser den er ikke mitt hovedfokus, da det gir meg et utløp for det som befinner seg i topplokket fra dag til dag

Så hva kan du lese her? Jeg er det man kan kalle en ildsjel når det kommer til marked, systemteknologi, data/IT/kommunikasjon og min favoritt; finans og investering. Med det sagt så er det vel ingen overraskelse at det jeg legger ut kommer til å være alt fra; aksjespekulasjon, informasjon jeg finner fra utradisjonelle steder som kan ha innvirkning på markedet, "Deepdive" informasjon om ett og annet selskap, til hva enn jeg kommer over som er interessant eller bare flatt ut gjør meg glad :)

Jeg er blant annet veldig glad i klokker ;)

Så nå åpner børsen i USA om en liten halvtime fra skrivende stund!

Mine åpne posisjoner:

  • $AMD - 30x - Lukket deler før bjellen slo i går ( 1% opp pre-market :( )
  • $SDRL (USA)  - 250x - Lukket hovedpart på 2:13 i går ( 4% ned pre-market :) )
  • $GILD - 10x - Gikk inn på 65.5 så sitter på denne fremover og kjøper meg inn når den dukker ned i blant ;)

Dagens selskap å se på:

  • $AMD - Dukker denne litt nedover (under 13,5 - 13,8) er det gode muligheter å kaste seg på bølgen. Selskapet har mye snadder som er kommende for privat kunder, bedrifter og IoT (Internet of Things) samt kjøp/salg volum gir til og med scalpers og daytraders noe å henge fingrene i!
  • $AMZN - veldig sterk vekst allerede, blir nok en del swing-trading her i dag for de som liker det!
  • $HIMX - Spennede selskap innen tech (bl.a hololens fra microsoft) Anbefaler å lese om selskapet før du gir gass her, de har en del hindre å få unna men om de overkommer de er det en absolutt børs-rakett!
  • $GEO - pen kurve, solid selskap men har fått et "overkjøpt" flagg rett før åpning. Kan gi en kort nedtur før den fortsetter kurven sin.

Dagens spekulasjon:

  • $WWE - God flyt, nytt opplegg på vei, "trygg" opptur til ca $23 men har tro på at denne vil stige mer enn det iløpet av de 2 neste ukene. I dag vil bli en god indikator på hvilken vei det går.

 

Lykke til!  
-ADHD Investor
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
(Husk: Aksjehandel er risikabelt! ikke invester mer penger enn du tåler å miste!)

Publisert: 22.02.2017 @ 15:10 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

adhdinvestor

Dagens Aksjer

Lenker

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Design

hits